Under the mistletoe ute på spotify !

ÅHHH SOM JAG HAR VÄNTAT!
IHHHHH HELA SKIVAN ÄR UTE PÅ SPOTIFY NU ! IHHHHH JAG HAR PANIK! hahah , förlåt men jag har lite smått panik just nu, ingenaning varför men började just gråta...hehe
ÄLSKAR DIG JUSTIN♥

Instagram

http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_ltuon8Jekj1qhft5ko1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1320066314&Signature=Mmvfhon6v9g7rGw8UT7KzK5q4Rc%3D
"I #believe".

Inte alls snygg, nejnej.. <3

Chestnuts ute nu på spotify !

Chestnuts finns nu också ute på Spotify! Och nu på Måndag släpps hela skivan "Under The Mistletoe" !
Kan verkligen inte vänta!♥

Jag vill be om ursäkt för så dålig uppdatering. Jag har haft väldigt mycket med skolan nu på sistone! Men nu är det lov så ska försöka börja uppdatera lite bättre med some Justin Bieber news and some stuffs!



Chestnuts ft. Usher

SÅ HIMLA BÄST ! Denna skivan kommer bli helt perfekt!

tjuvtitt på Justin och Ushers jullåt "The Christmas Song (Chestnuts Roasting On An Open Fire) feat. Usher"

Justin twittrade och la ut ett klipp ifrån studion med låten" the christmas song- Chestnuts", som han också gjorde med Mistletoe innan den släpptes! Nu släpps den här låten som han har gjort tillsammans med Usher om 3dagar! LÄNGTAR!

Kapitel 4- Första skoldagen i USA- Sweden to Canada.

Varning för riktigt långt kapitel ! ;) Haha :)

Jag hade kvällen innan sättit klockan på alarm klockan halv sju. Klockan ringde och jag for upp snabbt i sängen. Jag gick upp tog på mig mina snyggaste jeans, min snyggaste tröjja som jag hade hängt upp kvällen innan. Jag ville vara lite snyggare än vanligt idag eftersom det var min första dag i min nya skola. Jag gick och började sminka mig , sen plattade jag mitt hår. Jag gick ner och skulle äta min frukost. Mamma hade redan gjort två mackor till mig och hällt upp ett glas juice.

-Ah, hur känns det nu att börja i en ny skola då ? Jag tog min första tugga på en av mackorna och svarade med munnen full av mat – Det ska bli jääätte kul! Längtar faktiskt.

Jag åt upp all min frukost och gick och satte på mig mina skor och sen min jacka. Utanför stod Penny och väntade på mig. Hon skrek ett stort- HEEEEJ! Och jag sa också ett ganska stort -HEEEJ!

Skolan låg inte alls långt bort från där vi bodde. Bara kanske två kvarter bort. När vi kom fram var det massa med ungdomar utanför skolan som väntade på att få komma in från kylan. Det ringde in och vi gick in. Jag hängde efter Penny till vårat klassrum. Vi gick in och där satt det massa med ungdomar som skulle vara mina nya klasskompisar. Jag fick alla blickarna på mig och tyckte det var lite små pinsamt. Jag bara hängde efter Penny och hon sa vart jag kunde sätta mig. Min lärare sa till mig att komma fram och presentera mig. Jag tänkte hur detta skulle gå eftersom jag kanske inte var den bästa på engelska.

-Hej, allihop! Mitt namn är då Katy och jag har nyss flyttat hit med min familj ifrån Sverige.

-En tjej vid namn Bella frågade

-Är det kallt eller varmt där ?

Min tanke blev, varför undrar hon det ? Det är väl ingen som vill veta det ? Men jaja, fick vel svara på det ändå

-Både, på sommaren kan det bli väldigt varmt och på vintern kan det bli väldigt kallt. Jag tror faktiskt det är kallare där, än här.

En kille vid namn Chaz frågade

Är nästan alla tjejer blonda där?eller är det bara ett rykte? Och är alla tjejerna så fina som du är?.

Alla i klassen skrattade . Jag svarade

-Haha. Och nej, du ser jag är inte blond, jag är brunhårig. Så svaret är nej ;).

Läraren sa till mig att jag kunde sätta mig på min plats igen. Jag hörde bakom mig hur Chaz och hans vän Ryan pratade ,jag hörde något om att de tyckte den nya tjejen var snygg. Alltså jag. Jag blev helt stel. Kan någon tycka att jag är snygg?

Lektion var slut och det ringde ut på rast. Jag fick reda på vart mitt skåp var och öppnade det och la in alla mina böcker jag hade fått. Chaz kom förbi och öppnade sitt skåp som var precis bredvid mitt.

-Jaså, ser att du har fått världstjärnansskåp. Sa han.

-Vadå, världstjärna ?, frågade jag.

-Ja, vet du inte ? Undrade han.

-Nej, vad har jag missat än sålänge ?

-Du vet vel vem Justin Bieber är ?

- Ja såklart jag vet, hur ska jag ha kunnat missat han ?

- Ah , det var hans skåp.

- Va ? Gick han här , kände du honom ?

- Ja? , Ja man kan säga att vi är typ bästavänner , haha.

-Oj, va ? Det visste jag inte, trodde han var från Atlanta ?

- Vad har du fått det ifrån ?

- Haha , ingen aning faktiskt. Svarade jag fundersamt.

-Så antar eftersom jag har detta skåpet just nu , att han inte går kvar här ?

- Nej, han reser ju jorden runt och gör sina turner, han har helt enkelt inte tid med att gå i skolan just nu. Men han kommer hem så fort han har ledigt.

- Jaha, okej !

Jag brydde mig faktiskt inte sådär mycket att jag hade hans gamla skåp, det var ju ändå bara ett helt vanligt metallskåp. Men okej ,lite coolt kanske det var. Men jag var ändå inte en så stor "belieber" som alla hans fans kallades. Penny kom och började prata med mig.

- Vad sa Chaz ?

-Nej, han bara berättade lite om Justin. Att jag hade hans gamla skåp.

-Ah, jag vet , erkänn coolt ?

Penny var ett ganska stort fan av Justin Bieber och hon hade träffat honom ett antal gånger. Han hade ju även gått i hennes klass innan han blev sådär känd som han är nu. Penny och jag hann inte prata så mycket innan klockan ringde in på lektion igen. Min andra lektion på Stratford High School, och den lektionen var Engelska. Alla skulle egentligen ha språk som , spanska, franska och tyska. Men eftersom jag inte kunde så bra Engelska så var jag tvungen att ta extra lektioner i det. Det kändes faktiskt riktigt bra och jag ville ju kunna bra engelska om jag ändå skulle bo här. Ryan och Chaz hade också valt engelska. Varför vet jag inte , men det kändes ändå bra att ha någon ifrån sin klass. Penny hade ju Spanska. Jag satt med Ryan och Chaz och de hjälpte mig ganska bra faktiskt. Jag lärde mig några nya ord och även lite meningar. De ville höra lite svenska, så jag tog bara ett enkelt förslag och sa att "Hi, my name is Katy" heter "Hej, mitt namn är Katy" på svenska. De skrattade lite , men tyckte det verkade coolt och de provade att säga "Hej, jag heter..." fast med deras egna namn. Jag hade jätteroligt med de och tiden gick och det ringde ut igen , denna gången var det Lunch som gällde. Jag mötte upp Penny vid mitt skåp och hon skulle visa mig vart man sitter och äter. Ryan och Chaz hängde också med. Matsalen här var helt annorlunda ifrån skolan i Sverige. Här stod det mattanter och slevade upp alla mat, man fick inte ens säga hur mycket man ville ha utan de bara öste på. Man fick även dricka på burk. Det fanns läsk, saft , vatten och mjölk att välja på. Jag ville känna mig lite nyttig så jag valde vatten idag. Alla vi fyra satt runt ett runt bord och pratade.

-Så , går du i någon sport eller något liknande?, frågade Ryan.

- Nej, eller jo i Sverige gick jag i konståkning, men jag vet inte om jag har lust att fortsätta här.

- Vi går i hockey , jag och Chaz ,det skulle vara jättekul om du också skulle vilja börja, fast ah i konståkning då. Vi skulle ju kunna åka tillsammans och så. Justin gick också i hockey innan han blev känd och började resa jorden runt. När han är här och hälsar på brukar han åka med oss, du kanske kan hänga på någon gång ? Och du med Penny såklart!, sa Ryan.

- Ja, det skulle nog vara kul!, sa jag glatt.

-Penny lös upp i ett stort leende , hon var ju en stor "belieber", så hon hade absolut inget imot att åka skridskor tillsammans med Justin Bieber.

Vi alla hade ätit klart, och vi beslöt oss för att gå ut en stund. Det var ganska kallt faktiskt, men det gick att vara ute utan att frysa. Chaz, Ryan och Penny visade runt lite , de visade tillexempel ishallen och där Justin bodde. Varför skulle jag egentligen vara intresserad av vart Justin bodde innan han blev känd ? , tänkte jag. De visade även det stora köpcentret som bestod av flera tiotals affärer. Det var ju bra, jag älskar ju att shoppa!

Dagen gick och skolan slutade! Penny och jag gick tillsammans hem igen! Vi sa hejdå , och vi skilldes åt utanför våra hus. Direkt när jag hade kommit innanför dörren flög mamma på mig.

-Så, hur var första skoldagen ? Var de trevliga ? Fick du några vänner ? Var maten god ? Liknade det din skola i Sverige ? Hon hade helt enkelt jättemånga frågor.

-Jo , det var kul! Alla var jättetrevliga och nyfikna! Och jag hade ju Penny, fast jag träffade två killar som går i min klass med, Ryan och Chaz! De verkar jätteschyssta! Maten var la inte det godaste men den funkade! Så ja allt var bra! Just great, haha!

-Åh vad kul! Är glad för din skull gumman! Nellie och Ron har redan kommit hem och de hade också haft det jättebra! Nellie ska senare över till en kompis!

-Åh okej, jag kanske också skulle över till Penny senare , vi skulle plugga lite Engelska. Hon ska lära mig.

-Aha, okej kul! Men först måste du nog ha något i magen , jag har gjort tacos! Din favoriträtt!

Och mamma hade verkligen rätt, tacos är min favoriträtt! -Tack ! Jag är faktiskt jättehungrig! Svarade jag tacksamt.

Jag åt min tacos ganska snabbt, gick upp till mitt rum och loggade in på Facebook för att kolla om Frida och Malin , mina vänner i Sverige var inloggade ! Men just då slog tanken mig att det är natt där just nu. Jag får helt enkelt vänta till lite senare ikväll! Jag fick två nya händelser. Ryan och Chaz hade skickat vänförfrågan till mig. Jag accepterade direkt! Efter en stund hörde jag ett pling från facebook. Chaz hade skrivit till mig !

- Tjenare ! Kul att jag hittade dig här! Vad sysslar du med ? ;)

-Hej ! :) Nej, inget speciellt , ska nog strax dra över till Penny, vi ska plugga Engelska.

-aha , kul ! Vi kanske kan träffas lite senare ? Du och jag ? :)

-Ah, visst det ska nog gå! Fast det beror på hur snabbt jag och Penny blir klara och om det går bra för mamma.

-Ah , jag förstår! Men du, du verkade lite intresserad av Justin förut ? Är du en så kallad "belieber"?

-Haha, nja , nej det är jag nog inte . Jag menar , jag har la lyssnat på hans musik ett antal gånger men jag är inte galen i honom precis, så som Penny är, galen.

-Ah okej, nej jag bara undra för Justin kommer nämnligen hem nu i helgen. Skulle du vilja hänga med oss på bio ? Penny , vet jag inte om det är någon idé att ta med, hon blir ändå bara så galen om hon bara hör hans namn.

-Hahaaha, ah det skulle vara kul! Men blir inte Penny sur om hon inte får hänga med då ?

-Hahah, ingen aning , det tror jag inte . Hon kommer få andra tillfället att träffa Justin.

-Okej, men blir det du, jag, Ryan och Justin då ?

-Japp ! Men vi har ju imorgon på oss också att prata om detta!

-Okej! :) Great!

--Ey, du! Fick ett sms av Justin nu precis, han kommer redan på Torsdag. Alltså imorgon. Han hade gjort extra bra ifrån sig på sin senaste konsert så han får en dag extra ledigt!

-Aha okejj! Så vi ska på bio imorgon då ?

-Ah, det blir nog så!

-Okej ! I´m in! :)

-Nice :D

-Men jag måste dra till Penny nu , kan jag få ditt nummer eller något, så jag kan smsa dig sen och säga om vi kan hitta på något ? :)

-Ah visst ! 0706465879 :D Hejdå<3

-Hejdå ! :D :D

Han skrev ett hjärta till mig , det var nog första gången en kille skrev det till mig! Jag blev riktigt glad :) Och imorgon skulle jag få träffa en världskändis !

Jag gick ner och sa till mamma att nu drar jag över till Penny. Detta skulle vara min första gång jag var hemma hos henne. Och det skulle bli jättekul! Jag drog med mig mina engelskaböcker och gick. Pennys pappa stod ute och skottade bort lite snö.

-Hej , mr. Conway, är Penny inne ? Vi hade tänkt att plugga lite engelska.

-Hej, Katy! Ja, gå och knacka på du !

Jag gick upp för trappan och ringde på. Penny öppnade väldigt snabbt.

-Hej ! , sa hon.

-Hej :) , svarade jag.

-Så är du redo för att lära dig  "some new english" ? ;)

-Haha, yesboxx!

-Bra, mamma har tagit fram bullar till oss som vi kan ha när vi pluggar!

-Åh , vad gott!

Vi gick upp till hennes rum, det var ungefär lika stort som mitt och var jättefint verkligen! Nästan för fint! Och hon hade en stor dubbelsäng.

Pennys rum.

Tumblr_lr0wwzbmvr1qkdxvgo1_500_large

Vi satte oss på hennes säng och vi började båda ta fram våra engelskaböcker. Hon valde ut lite olika meningar sen förhörde hon mig. Vi satt där i nästan en halvtimme så vibrerade min mobil till. På skärmen stod det Chaz.

-Hej ! Träffas snart ?

Penny undrade vad det var och jag berättade att Chaz hade frågat mig förut på Facebook om vi kunde träffas lite senare ? Fast jag hade ju såklart sagt att jag skulle träffa henne först. Och isåfall kunde jag träffa honom efter det. Penny sa att jag kan gå om jag vill.

-Men du kan gå om du vill.

-Nja , jag vet inte, du och jag skulle ju verkligen plugga!

-Men du, vet du vad , Chaz är en helt underbar person, något att satsa på ;)) Hahah.

-haha, sluta Penny.

-Omen, jag menar allvar, gå du!

-Aha, du tvingar mig så vad ska jag göra?

-Så , skicka ett sms till honom att du vill träffa honom om 20 min utanför mig ?

-aha okejj! Jag skrev:

-Ah Chaz, vi kan träffas om 20min utanför Pennys hus ungefär ?

Jag fick ett väldigt snabbt svar!

-Åh, härligt! Då ses vi :) Kram <3

------------------------------------------

-Vad skrev han? , frågade penny.

-Nej han skrev bara ; Åh härligt! Då ses vi :) Kram <3

-Haha va, skrev han kram till dig ? Vill han typ något speciellt med dig?

-Haha, ingenaning. Jag gillar inte han på "det" sättet iallafall.

Det gick en kvart och det var dags att gå ner och ta på sig ytterkläderna igen. Jag kramde hejdå till Penny och hon skojade med ; - Lycka till nu då med Chaz, ni kommer bli ett så fint par ;))

- Men haha sluta nu ! Hejdå ! :D

Utanför stod chaz och väntade på mig.

-Hej , Katy! :D

-Hej, chaz!

-Så, vad skulle du vilja hitta på ?

-Hm, ingenaning. Du får bestämma , för mig spelar det ingen roll.

-Skulle du vilja gå och åka skridskor ?

-Haha , ah för mig är det okej ! svarade jag-

-Ah, nice!

-Jag behöver bara hämta mina skridskor och allt annat som behövs. Du kan hänga med om du vill;) sa jag.

-Ah, okej, vart bor du ?

-Men haha , dummer jag bor här ?

-Jaha, hahaha !

Ingen var hemma så det kändes bara som frittfram ! Mina skridskor låg i en flyttlåda i hallen, mamma hade sagt det ifall jag fick för mig att åka någon dag igen.

-Här är de  ! Sa jag. Vart har du dina skridskor och din utrustning?

-ehm, de är i ishallen ! Vi förvarar alltid alla våra saker där.

-aha okej, då går vi då ! , sa jag.

Påvägen till ishallen pratade vi inte så mycket , det var inte så speciellt långt till ishallen, så vi hann inte och hade inget att prata om. När vi kom fram stod det inga bilar utanför så om vi hade tur kanske vi kunde få ha hela ishallen för oss själva, det var nog en av det bästa jag visste ! Att få vara helt ensam i en ishall! Man kände sig så fri och hade hela isen för sig själv. Vi gick in och det stämde ,det var absolut ingen där inne.

Chaz gick in till sitt omklädningsrum och skulle ta på sig in hockeyutrustning medans jag bara behövde ta på mig mina skridskor, så jag väntade ute på läktarn. Efter fem minuter kom Chaz ut och var klar för att börja åka. Vi båda gick på isen och började åka lite smått. Jag hade ju inte stått på isen på några månader och kände redan att jag var lite ostabil. Jag provade lite olika hopp och satte förvånat alla.

-Vi kör tävling, den som åker runt hela isen på snabbast tid, vill du börja, så tar jag tid ? Frågade Chaz.

-Haha, okej visst !

-Klara, färdiga, gå !

Och jag åkte det snabbaste jag kunde! Det kändes riktigt bra , fast det kändes som en evighet att åka runt hela banan. Tillslut kom jag i mål!

-Åhhh, 45 sekunder. Skrek Chaz.

-Haha, inte så bra! Tror du kan göra bättre! Är du klar ? , frågade jag.

-Ja! Klart !

-Okej, klara , färdiga, gå!

Chaz var igång och åkte jättesnabbt ! Han åkte mycket fortfare än mig. Och jag visste direkt att han skulle slå min tid. Tillslut kom han in i mål.

-Åh, stopp! Du fick 37 sekunder!

-JAAAA! Skrek Chaz , hahah men du var duktig ändå ;)

-Haha! Tack! , sa jag och log :)

Tillslut blev vi trötta och beslöt oss för att gå av isen. Klockan hade precis slått nio , och det var dags att börja dra sig hemmåt.

Jag gick och satte mig på läktarn och började snöra upp mina skridskor medans Chaz gick in och duschade och bytte om. Efter en kvart var han klar och vi började gå mot utgången. Vi gick imot mitt hus, för han går ändå alltid den vägen när han går hem till sig. När vi hade kommit fram till mitt hus började vi prata.

-Katy, jag ville bara säga att du är en helt underbar tjej, du verkar helt fantastisk!

-Tack , du med Chaz !

-Jag tror jag aldrig har kännt såhär för någon.

Jag blev lite chockad, vadå "kännt såhär för någon" ?. Vad menar han ? Är han kär i mig? Han tog min hand och satte den på hans midja och började röra sitt ansikte närmare mot mitt. Jag förstod direkt vad han tänkte göra.

-Nej, Chaz. Förlåt. Det här gå inte , jag gillar dig också, som vän! Men nej, vi har inte kännt varandra alls länge.

-Förlåt, nu känner jag mig dum. sa han lite chockad.

-Nej, det ska du inte göra. Men vi har inte kännt varandra så länge , det känns inte rätt för mig.

-Aha, okej, jag förstår. Hejdå Katy...

-Hejdå , chaz ! Vi ses imorgon!

Jag fick inget svar, han bara vände sig om snabbt och gick. Blev han sur nu ?


 

Så, vad tror ni ? Blev han sur för att Katy inte "gillar han på det sättet " ?

Vet RIKTIGT långt kapitel! Märkte inte det föräns nu!

Jag vet inte när nästa kapitel kommer upp, har riktigt mycket i skolan just nu. Men det kommer! ;)

 





Justin shirtless på scen!

Igår hade Justin sin sista konsert i My world tour turnen. Konserten var i Caracas , och i slutet hoppade Justin ut på scen utan tröja ! ;)

Musikvideon har släppts!

Åh så bra!!! Vad tycker ni ? Hiss eller diss?

Mistletoe är ute på Spotify ! :D

YAYYY ! Åh knarkar låten ! Kan inte sluta lyssna på den !

Kapitel 3-Framme i USA- Sweden to Canada

Previous:

Tiden gick och tillslut var det dagen innan flytten, alltså Torsdag. Det var en väldigt jobbig dag, sista dagen i min skola som jag har gått i hela mitt liv dessutom, sista dagen med alla mina vänner och min klass. Sista lektionen hade lärarna fixat glass och en film som vi alla kollade på som ett ”hejdå” till mig. Filmen hette något med ”Never Say Never” och det var med den unga sångaren Justin Bieber. Jag hade faktiskt aldrig lyssnat något på han förut, men han var faktiskt riktigt bra, och dessutom väldigt söt. Alla killar i min klass hatade honom och stönade och bedde att inte behöva se filmen. Men de kom inte undan för det.


Piloterna ropade ut i högtalarna - Nu kan ni sätta på er säkerhets bälterna, så ska vi göra oss klara för landning, vi hoppas ni har haft en bra och trevlig resa och önskar er en trevlig vistelse i Stratford. Planet landade, och det var dags att spänna loss sig, ta sitt handbagade och lämna planet. Jag, mamma , pappa , Nellie och Ron gick och hämtade allt annat bagage som kom ut på ett rullband. Våra väskor kom, och vi gick ut från flygplatsen där 5 ganska stora lastbilar stod och väntade på oss fulla med alla våra saker som inte fick plats i flygets bagageutrymme. Framför lastbilarna stod det en svart Volvo som pappa skulle köra och visa vägen till huset för lastbilschaufförerna. Vi alla la vårat bagage bak i bilen , och alla hoppade in. Pappa visste exakt vart huset låg, eftersom han hade fått en karta av en mäklare. Vi började rulla, och flygplatsen kom längre och längre bort. (Lyssna på låten , om ni vill )

Tillslut stoppade jag in mina hörlurar och lyssnade på musik. Låten som spelades var "Never Say Never" med Justin Bieber. Jag lyssnade väldigt noga på vad han sjöng och helt plötsligt var vi nästan framme vid huset. Nellie knuffade på mig, som vanligt och sa att vi var framme om fem minuter. Och hon tyckte det skulle bli jättespännande och hoppades på att huset skulle vara lika stort som ett slott. Där alla prinsessor bor.

Katy och hennes familjs hus.

Efter fem minuter till i bilen var vi framme. Jag drog ut hörlurarna och kollade på huset. Huset var faktiskt riktigt fint och jag tror faktiskt att jag skulle trivas. Huset var ganska stort och hade tegel och var vitt, framför var det en stor gräsmatta och ett garage fanns bredvid huset. Jag klev ut ur bilen och mamma bad mig att ta mitt bagage och gå in efter pappa. När vi klev in sa pappa högt

-Visst är det fint Katy, jag vet att vi kommer att stormtrivas här.

Jag mumlade lite tyst med ett "-Ja, det är jättefint. Pappa visade mig mitt rum och jag blev faktiskt riktigt nöjd. Rummet var ganska stort, iallafall större än det jag hade i Sverige. Det fanns även en walk in closet och jag hade ett helt eget badrum. Jag gick ner för att kolla om jag kunde börja flytta upp alla mina saker till mitt rum. Våra nya grannar hade redan kommit förbi och hälsat, de var mycket trevliga och hette Alice och Martin Conway. De hade en flicka i min ålder , vilket kändes ganska bra. Men hon var inte med just nu. Mamma bjöd in grannarna på fika imorgon, och de kom gärna.

Redan nästa dag hade jag nästan packat upp hälften av alla mina flyttkartonger. Jag hade varit uppe ganska länge inatt och dessutom hade tidsvändningen gjort så jag blev trött, så jag beslöt mig för att sova ett tag. Jag drömde denna gången om sångaren Justin Bieber. Inte för att jag var så förtjust i han och hans låtar, men det var något speciellt med honom ändå. Jag drömde att jag träffade honom och att han kramade mig och frågade om jag ville gå ut på en middag med honom. Jag svarade ja , och vi gick ut. Precis då , hör jag en röst

-Katy, gumman! Du måste vakna, grannarna kommer över på fika om en stund.

Javisst ja , det var idag ju,tänkte jag. Jag gick upp ur sängen , tog på mig ett annat par jeans och en enkel tröja. Borstade igenom håret och satte upp det i en snabb toffs. Sen plingade det på dörren. Jag blev faktiskt lite nervös , tänk om herr och fru Conways dotter var en riktigt “bitchig” person. Jag menar , en sån som finns i amerikanska high school filmer som jag hade sett i Sverige. Sen kom jag och tänka på språket, juste de pratar ju inte Svenska här direkt, utan amerikanska. Men jag gick ner tillslut ändå. Familjen Conway stog i hallen och höll på och hänga av sig jackorna och ta av sig skorna. Där stod hon, dottern

-Hej! Jag heter Penny, sa hon.

-Hej , Katy. Det var det ända jag fick fram. Mamma hade dukat fram massa gott, bullar, kakor , saft och kaffe. Jag satt där och kollade på Penny. Hon verkade faktiskt riktigt snäll och verkade inte heller sådär tyken som jag hade tänkt. Tillslut frågade Penny

-Så hur var det i Sverige?, för det var där du kom från va?

-Ja! Jo det var helt underbart, jag har ju bott där i hela mitt liv, och alla mina vänner är kvar där ju.

Ett och annat ledde till massa prat, tillslut sa hon

-Vi kan gå tillsammans till skolan när den börjar imorgon.

-Ja , det skulle vara jättekul!, svarade jag.

Det kändes skönt, och hon gick ju dessutom i samma klass som mig. Tiden gick och familjen Conway gick hem.

-----------------------------------------------

-Nå, vad tyckte du om Penny? Frågade mamma.

-Hon verkar snäll och schysst. Vi ska gå tillsammans till skolan imorgon.

-Åh vad kul! Jag tror du kommer stormtrivas på skolan! Och jag tror alla där är jättesnälla. Sa mamma.

Klockan blev strax före elva och det var nog dags för att gå och sova. Jag gick in på mitt egna badrum, tog bort mitt smink och borstade tänderna. Sen gick jag och försökte hitta något att sova i. Men nästan alla mina kläder låg fortfarande kvar i mina flyttlådor. Tillslut hittade jag bara en gammal t-shirt med en apa som tryck på. Den får duga, tänkte jag. Jag la mig tillrätta, tänkte på imorgon och somnade.

 

 


Ganska kort kapitel detta med, menmen ! Har precis börjat ;)

 


Justin noticed a swedish belieber!

Ett svensk belieber frågade när videon för Mistletoe kommer ut och hon fick ett svar ! Alltså kommer den ut ikväll, fast vi ligger före med tiden ungefär 7-8 timmar, så antar att det är tidigt på morgonen här när de släpper den. Så vi får nog se den imorgon ;) Om jag inte har helt fel!

Videon kommer ut idag!!

Ihhhh videon kommer ut idag till Mistletoe!♥

Jelena kyss!


Justin säljer sin "purple motorCycle" på aktion.

Justin Bieber kommer auktionera ut sina skräddarsydda lila motorcykel till välgörenhet.
Justin aktionerar hans lila tvåsitsiga, trehjuliga Campagna T-Rex, som har sina initialer JB målade på motorhuven.
Intäkter kommer att gynna professionella skateboardåkare Rob Dyrdek stiftelse som syftar till att utveckla och bygga juridiska skateparker.
Motorcykeln beräknas kosta dig endast $ 50.000 (£ 31,000).
Sugen på att köpa och få ett åk ? ;)
JustinBieberzone.com



Hela låten , i Itunes version.

Här är hela låten, den förra jag la ut var ju inte den hela. Den här är även den som finns på Itunes !

Kapitel 2- Den stora flytten- Sweden To Canada

Filmen Never say Never, Katys hus i Sverige, Malin och Frida. Bilderna från weheartit.com


 

Previous:

-Katy, kan jag komma in ?

-Ja. svarade jag snabbt.-

Hon kom instigande och stängde dörren efter sig. Jag fick tanken varför hon stängde dörren ? Vad har jag gjort nu ? Det första hon fick ur sig var att hon behövde berätta en sak. Jag blev väldigt nyfiken och fick upp en massvis med olika tankar på vad hon skulle berätta.-

-Vi ska göra en liten förändring i familjen,det är så att pappa har fått ett jobb, ett väldigt bra jobb.

Åh vad kul. För pappa har inte haft ett bra jobb på länge, tänkte jag.

-Vi kommer också behöva flytta , och det kommer att bli en lång flytt

-Vadå lång flytt, om det är inom Sverige är det ingen lång flytt eller ?.

-Det är just det jag skulle komma till, det är inte inom Sverige vi ska flytta, utan utomlands, till USA.

-Va ? Usa ? Men alla mina vänner då ?.


 

Tiden gick och tillslut var det dagen innan flytten, alltså Torsdag. Det var en väldigt jobbig dag, sista dagen i min skola som jag har gått i hela mitt liv dessutom, sista dagen med alla mina vänner och min klass. Sista lektionen hade lärarna fixat glass och en film som vi alla kollade på som ett ”hejdå” till mig. Filmen hette något med ”Never Say Never” och det var med den unga sångaren Justin Bieber. Jag hade faktiskt aldrig lyssnat något på han förut, men han var faktiskt riktigt bra, och dessutom väldigt söt. Alla killar i min klass hatade honom och stönade och bedde att inte behöva se filmen. Men de kom inte undan för det.

Vi slutade vid 2 och det slutade med att alla fick ge mig en kram och säga hejdå. Vi bestämde att vi kunde hålla kontakten mellan Facebook. Lärarna skulle fixa en grupp för klassen så att alla kunde skriva till mig om de ville. Dagen var slut och jag gick hem, det kändes konstigt att det här antagligen var sista gången på länge som jag gick just den här vägen. När jag kom hem stod det en stor lastbil utanför huset , i den var det fullt av flyttlådor. Jag gick upp till mitt rum och packade ner det sista och sen gjorde jag klart för vad jag skulle ha med mig i mitt handbagage. Sen skulle allt vara klart. Min säng stod inte i mitt rum, jag fick snabbt upp tanken om vart jag skulle sova inatt. Jag frågade mamma och hon svarade , -vi har lagt upp 5 madrasser nere i vardagsrummet som vi alla ska sova på inatt, så det sen imorgon blir lätt att bara rulla ihop de och slänga in de i lastbilen. Jag svarade med ett lätt "okej". Det började bli sent och det betydde sista natten i mitt hus och i Sverige. Jag var faktiskt ändå väldigt trött och beslöt mig för ändå tillslut gå och lägga mig runt klockan tio. Flyget skulle ändå gå runt sju imorgon på morgonen så det var bra att jag fick tillräckligt med sömn för det skulle bli en lång dag imorgon. Jag låg och hade massa med tankar, men tillslut bara jag somnade.

Jag vaknade nästa morgon av att mamma sa mitt namn, jag trodde jag drömde men sen vaknade jag till och såg mamma stå framför mig i vardagsrummet, där som jag hade tillbringat sista natten i Sverige. Jag kände att jag inte orkade eller ville fixa mig, för vi skulle ju nästan spendera hela dagen på ett flygplan och då brydde jag mig inte om hur jag såg ut. Så jag bara drog på mig ett par jeans och en enkel svart t-shirt som jag hittade högst upp i en av flyttlådorna. Sen drog jag på mig mina uggs och en jacka och gick ut och hjälpte pappa och lastbilschauffören att bära in de sista lådorna i lastbilen. Det var riktigt kallt ute, faktiskt ännu kallare än vanligt, men det kanske var för att det var tidigt på morgonen. Klockan var ju ändå halv fem. Jag gick sen in och frågade mamma om jag kunde få något att äta, men hon sa att vi ändå snart skulle till flygplatsen, så vi kunde äta där. Klockan blev kvart över fem och det var dags att åka. Det kändes riktigt konstigt att vi aldrig mera skulle komma hem hit igen, inte på ett tag igen iallfall. Men iallafall Frida och Malin skulle också åka med till flygplatsen för att säga ett sista hejdå. Det kändes bra att de var med.

Vi kom fram till flygplatsen vid kvart i sex. Och vi hade ganska ont om tid att äta, men jag köpte istället bara en ost och skink macka och beslöt mig för att vänta på att få riktig mat sen på flyget. Dock vet jag att flygmat är nog inte det godaste och bästaste man kan få, men jag får nöja mig. Klockan blev halv sju och flyget skulle gå om en halvtimme. Jag började nästan få tårar i ögonen av allt som jag tänkte på. Att det här var sista halvtimmen i Sverige, med mina vänner, ah nästan allt flög upp i mitt huvud. Mamma sa att det var dags att gå på flyget. Och jag började få ännu mer tårar i ögonen, jag kastade mig på mina två bästa vänner och sa -jag ska aldrig glömma er , och jag lovar att höra av mig så fort jag har landat i Kanada. Malin och Frida kramade om mig och tillslut var det dags att säga hejdå. Jag började gå mot flyget och Malin och Frida kom allt längre och längre bort från mig. Tillslut såg jag de inte längre.

På flyget var det redan fullproppat när vi steg på. Men vi hade ju ändå kvar våra bokade platser. Jag hamnade bredvid min syster Nellie. Klockan blev sju och en flygkapten ropade ut i högtalarna att det var dags att spänna fast sig för start. Flyget rullade ut på startbanan och sen var det dags, dags att lämna Sverige, kanske för gott. När jag väl satt där uppe i luften, nånstans över Sverige kändes det faktiskt bra på något sätt. Vet inte varför , men det bara kändes bra. Vilket gjorde mig lite glad och jag lyckades få ett litet léende på läpparna.

Äntligen hörde jag en röst i högtalarna "-Mat kommer nu serveras i hela flyget, ni kan nu också om ni vill släppa loss er och gå på toaletten om ni skulle behöva". Jag var verkligen jättehungrig eftersom mackan på flygplatsen inte var så mättande direkt. Flygvärdinnan kom med maten och en dricka och jag sa "tack!". Maten bestod av köttbullar och mos därpå lingon och sås. Inte det godaste , men jag var tvungen för jag visste att resan skulle bli väldigt lång. När jag hade fått ner all mat så tog jag upp min mp3 och satte på lite bra musik som jag hade lagt in innan vi åkte. Jag vilade ögonen och sen somnade jag. Jag drömde om Usa, om att jag kom till min nya skola och klass, allt och alla var verkligen välkomnade och jag trivdes. Jag vaknade med ett ryck av att min syster Nellie stötte på mig. Jag drog ut hörlurarna och kollade underligt på henne och frågade vad hon ville. - Vi är framme om tre timmar ! , sa hon. Jag hade sovit i tre timmar ungefär. Medan det kändes som fem minuter bara. Sen kunde jag inte somna om. De sista flygtimmarna gick och det började närma sig landningen i Usa. Piloterna ropade ut i högtalarna -Om cirka 15 minuter ska vi landa på Stratfords landningsbana, vi ropar ut när det är dags att sätta på sig säkerthetsbälterna. Jaha, då var det dags att börja sitt "nya" liv , tänkte jag. Nu var jag ungefär sju timmar från Sverige, mitt hemland, mitt hus och alla mina fina vänner.


 

Nytt kommer imorgon!♥

UTE PÅ ITUNES NU ! :D

ÅHHHH VAD BRA DEN ÄR ! Gå in på ITunes och provlyssna på den vettja ;) haha

Mistletoe

Mistletoe har kommit ut...på Youtube! Dock vet jag inte när den släpps idag på Itunes!

sneak peak från Justins studio.

Justin la nyss upp en video på facebook från när han sjunger in några av sina jullåtar i studion. I slutet av videon får ni även höra lite av hans version av "santa clause is coming to town".
Åh kan inte vänta ! Imorgon släpps låten mistletoe på Itunes och själva albumet släpps den 1 November !♥

Justin och Kenny utanför deras hotell i Chile.


Sweden to Canada-Kapitel 1- Den stora nyheten

Allt började en morgon mitt i hela veckan, på en Torsdag. Mamma kom in och pratade med mig när jag stog och fixade mig inför skolan. Hon knackade på dörren

-Katy, kan jag komma in ?

-Ja. svarade jag snabbt.

Hon kom instigande och stängde dörren efter sig. Jag fick tanken varför hon stängde dörren ? Vad har jag gjort nu ? Det första hon fick ur sig var att hon behövde berätta en sak. Jag blev väldigt nyfiken och fick upp en massvis med olika tankar på vad hon skulle berätta.

-Vi ska göra en liten förändring i familjen,det är så att pappa har fått ett jobb, ett väldigt bra jobb.

-Åh vad kul. För pappa har inte haft ett jobb på ett halvår om jag inte har räknat fel tänkte jag.

-Vi kommer också behöva flytta , och det kommer att bli en lång flytt

-Vadå lång flytt, om det är inom Sverige är det ingen lång flytt eller ?.

-Det är just det jag skulle komma till, det är inte inom Sverige vi ska flytta, utan utomlands, till USA.

-Va ? Usa ? Men alla mina vänner då ?.

-Du kommer ju såklart få bra vänner där också , och vi har även fått tag på ett perfekt hus till oss alla. Jag har redan pratat med Nellie och Ron, så allt är nästan helt klar

-Men vadå? Menar du allvar ? Ska vi flytta till Usa , från Sverige. Jag har ju bott här i hela mitt liv, jag vill ju inte flytta här från nu

-Vi måste, och pappa vill verkligen ha det här jobbet och han vill gärna ta den chansen nu när han har fått den, jag lovar du kommer få det ännu bättre än vad du har det nu.

-Men när är det då ?.

-Det är just det, redan nu på Fredag nästa vecka.

-Men hur tror du att jag ska hinna säga hejdå till alla på så kort tid" ?.

-Det ordnar sig, jag lovar!

Jag var klar för att gå till skolan efter mitt och mammas långa samtal, det hade tagit så lång tid att jag nästan fick springa lite halvt till skolan för att inte komma försent. Jag valde att inte berätta med en gång för Frida och Malin som var mina bästavänner, och det hade vi varit ända sedan dagis. Och nu gick vi i 9:an, alltså sista året på grundskolan. Jah tänkte vänta tills ett bra tillfälle kom , men jag tänkte iallfall säga det idag! Lektionerna rullade på bra och vi fick lunch och sen en timmas lång rast. Jag bestämde mig för att försöka berätta det för mina vänner, eftersom de alltid ställde upp för mig så sa jag att jag behövde gå ut och bara få lite luft eftersom jag kände mig lite yr. Jag hade tänkt att berätta nyheten för de där ute. Vi tog på oss våra tjocka jackor och våra vinterskor eftersom det var mitt i December och väldigt kallt. Jag försöka tänka ut hur jag skulle berätta det, och fick tillslut fram

-Hörrni, tjejer det är något jag verkligen måste berätta.

-Vadå ? Hörde jag Frida säga.

-Jo, asså jag vet inte hur jag ska berätta detta men jag ska eh.....f flytta, ganska långt.

-Va ? Vad menar du ? Vadå långt" ? Hörde jag båda säga samtidigt.

-Ja, till eh... Usa.

-Vadå ? Vad pratar du om ? Vad ska du göra i Usa ?

-Min pappa har fått ett bra jobb där som han inte vill säga nej till, och det ligger i Usa , så den enda lösningen är att flytta dit.

-Vadå ? Jag fattar inget, när ska du flytta? Undrade Malin.

-Redan nästa vecka på Fredagen, fick jag tillslut fram.

-Redan nästa vecka ? Det är ju jättesnart ? När fick du reda på det här?

-Idag , mamma kom in till mig imorse när jag stog och fixade mig, och hon bara började babbla på. Jag är fortfarande helt chockad och vet inte vad jag ska göra.

-" Men vad händer med oss då?, frågade båda.

-Jag hoppas att ni kommer kunna komma och hälsa på mig, och jag kommer ju garanterat komma och hälsa på er på nästan alla lov, sen kan vi ju skaffa gratis sms och så man kan ringa också, för ni vet att det kostar ju en hel del utomlands.

-Ja men vi är ju bästa vänner, vi är ju med varandra varje dag, sa Frida fundersamt.

-Jag vet tjejer, jag hatar också detta, men jag har inget val.

-Så du flyttar redan nästa vecka?, frågade båda.

-Jag fick inte fram något annats än ett lätt ”Mmm”. Klockan ringde in, rasten var slut och nästa lektion stog på tur.

Vi slutade vid tre den dagen, det var riktigt kallt ute och det började sakta mörkna. Men det gjorde inget, jag var absolut inte mörkrädd och sen dessutom bodde jag bara 5 minuter från skolan. När jag kom hem stog det redan ett antal med flyttlådor redo för att fyllas. Mamma stog i köket och lagade mat medan hon ropade ” Katy, är det du ?” Jag fick fram ett ”Ja!”.

-Du kan ta så många lådor du vill och behöver, om du vill kan du börja fylla de, Sa mamma.

Jag kände att jag inte orkade börja göra det nu , eftersom jag inte alls hade lust att flytta här ifrån, men bara för det skulle jag inte slippa flytten. Sen hade jag också massa med läxor som behövdes göras innan flytten skedde. Jag gick upp till mitt rum och la mig på sängen, massa med tankar flög runt i mitt huvud och tillslut somnade jag av utmattning.


 

Detta var mitt första skrivna kapitel. Jag vet inte om det var så bra. Och det blev inte så långt, men det kommer absolut komma lite längre ! Och jag vet , det nämns inget om Justin i detta kapitlet, men det kommer vet ni ;) Skicka en kommentar och säg vad ni tyckte :) Det kommer ett nytt redan imorgon!


everyday I´m sufflin

Video från Brasilien!  Tror att ganska många av er redan har sett den , menmen ;) Cool var den iaf.
Är från justins Twitvid! :)

Funniest moments with Justin!

Haha, så gulligt är han ;) Kolla hela, värt!

Mistletoe!

Åh, omg vad jag längtar! Asså den låten, har lyssnat på själva "trailern" i nästan en halvtimme på repeat!
2dagar kvar tills den släpps!♥
Justin Bieber Mistletoe

Headern!

Hej alla beliebers!
Klarade av att byta header iallafall! Inte så jättefin design... iknow. Men är inte så duktigt på alla koderna hit och dit! Så jag känner att  på headern är det iallafall Justin Bieber, det är ju det viktigaste och den får vara så nu ett tag iallafall! ;) Kommer säkert ändras lite saker, då och då!
Som det står i headern. Mitt namn är Nathalie och är 15år ! Jag har ganska länge älskat Justin, men inte så mycket som jag gör just nu! Är helt galen! Vilket jag hoppas att mina läsare också är!
Här kommer jag lägga upp min egen skrivande historia om Justin och hans vänner! Väldigt många som skriver historier om han och lägger upp på sina bloggar , så jag tänkte why not? Det är kul så ah! Sen kommer det komma bilder,videor och jag ska försöka hålla er så uppdaterade som möjligt! :)
Så snygg ! ;)

Välkommen till min justinbieber blogg!

Hej alla beliebers!
Nystartad blogg om Justin Bieber! , som ni kanske ser! Men nu är det såhär att jag inte vet hur man lägger in design! T,ex header o så ,yeah u know! Har kollat på designadinblogg men verkar inte hitta något där ? Så om det är någon som vet kan ni gärna höra av er , skicka en kommentar vettja!
Vi hörs! SWAG♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0